Beglazing

Schildersbedrijf F. Janssen levert beglazing in alle mogelijke soorten en maten. De montage en eventuele herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door professionale specialisten.

Om zeker te zijn van het gewenste resultaat op gebied van isolatie, veiligheid en/of uitstraling stemmen wij ons advies af op uw wensen.

Vanzelfsprekend kan Schildersbedrijf F. Janssen allerhande soorten beglazing leveren.
Gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening wordt gehouden met de veiligheid ; doorval risico) HR ++ glas maar ook geïsoleerd glas met een glas in looduitstraling behoren tot de standaard mogelijkheden. Wij adviseren U graag dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Montage

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk maar ook de professionele plaatsing garandeert tevredenheid op lange termijn. Denk hierbij aan bijhorende materialen zoals goede glaslatten, beglazingskit en RVS-materialen. Deze materialen verlengen de levensduur van Uw ruit en het schilderwerk.
De montage van beglazing wordt uitsluitend gedaan door professioneel personeel en conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen.