Wandafwerking/behang

Latex spuiten

Het spuiten van latex/muurverf is veel sneller dan het traditioneel rollen omdat
wij in twee lagen dekkend kunnen spuiten (kruislings van links naar rechts en dan van onder naar boven). Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw gehele woonhuis in éen dag compleet gespoten is. Een ander groot voordeel is het zeer mooie en strakke resultaat. Dus zonder een structuur die u met traditioneel rollen wel krijgt.

U kunt bij ons terecht voor kleine oppervlaktes zoals woonkamers, slaapkamers en dergelijke, maar ook voor zeer grote oppervlaktes zoals winkels, magazijnen, bedrijfsruimtes en fabriekshallen. Wij zijn zeer flexibel en zorgen dat Uw woning of bedrijfsruimte weer als nieuw en helemaal opgeruimd wordt opgeleverd.

De voordelen van spuiten :
– Het geeft geen structuur of aanzetten bij onlangs gestuukte muren
en plafonds wat zorgt voor een zeer glad resultaat.
– Snel resultaat ! Uw gehele woning in één dag  geheel gespoten zodat u niet onnodig in de rotzooi hoeft te zitten

Daarnaast hebben wij ook een texspuit voor buiten. Dus met dezelfde voordelen kunnen ook de buitenmuren van uw woning en/of bedrijfspand in één dag een compleet nieuwe uitstraling krijgen. Dit systeem is nevelarm.

Lak spuiten

Wij zijn tevens in het bezit van een spuit die lak kan spuiten. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld uw balkenplafond in één dag voorzien van een geheel nieuwe verflaag. Ook deuren, kozijnen, keukenkastjes en radiatoren kunnen wij hiermee met een zeer strak resultaat voor u afwerken.

De spuit is mobiel dus deze werkzaamheden kunnen met dezelfde voordelen als latex spuiten op elke locatie uitgevoerd worden.
De ondergronden die wij met dit systeem kunnen spuiten zijn onder anderen ; metaal, hout en MDF. Wij kunnen watergedragen lakken en lakken op terpentinebasis spuiten maar geen tweecomponentenlaksystemen omdat deze een kortere pot life (tijd tot uitharding) hebben.

Behang

Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van behangwerk en kunnen elk type behang voor U aanbrengen. Wij kunnen U voorzien van behang-stalen of U levert zelf het behang dat wij voor U aanbrengen.

Glasvlies

Modern op dit moment is het aanbrengen van glasvlies. Dit type behang wordt op de muur aangebracht en vervolgens afgewerkt met muurverf.